Recent

Wij zijn nu hier

openingwoordje uitgesproken op 19 april bij de gelijknamige tentoonstelling van Lise Sore en Piffin Duvekot bij kunstinitiatief Drift in Breda.

Lees meer »

Biennale Kunst in de Heilige Driehoek

Hendrik Driessen en ik laten ons, als artistieke leiding voor het programma van de 2e Biënnale Kunst in de Heilige Driehoek in Oosterhout, inspireren door de kloosters, de prachtige omgeving en de bewoners .

Lees meer »

Salon@depont: John Riddy en de seriële fotografie

Voorafgaand aan de tentoonstellingen die De Pont organiseert, plaats ik de kunstenaars en hun werk in een breder kunsthistorisch perspectief. Marie-José Eijkemans, hoofd educatie van De Pont, toont de cursisten vervolgens op zaal een preview van de tentoonstelling die een paar dagen later pas opent voor publiek.

Lees meer »

Opener – Liever – Mooier

Ontwerp van Sef Peeters voor de openbare ruimte Breda.
Bemiddeling en advies: Samen met Gerard van den Berg en Jos Wilbrink adviseer en ondersteun ik de kunstenaar bij de realisatie van dit kunstwerk.

Lees meer »

‘Artefact’ nr 953

Voor deze publicatie over kunstenaar Hans Klein Hofmeijer verzorgde ik samen met Rick Vercauteren de eindredactie en schreef ik een aantal teksten.

Lees meer »

Krabbels op papier

Voor de publicatie Artefact nr.953 – Gapingen van mijn Geest, over werk van kunstenaar Hans Klein Hofmeijer, schreef ik verschillende teksten. Dit is er één van.

Lees meer »